Tekla

På svenska | In English

Vaikuttaminen sen puolesta, että mun lähiympäristö ja koko maailma voisi paremmin, on aina ollu mulle tärkeetä. Mä olin just täyttänyt 15, kun päätin aktivoitua vihreässä puolueessa. Vihreissä mä opin paitsi järjestötoiminnan perusteet, oon saanut jo yli kolmasosan elämästäni oppia eri politiikan aloista laajasti, nähdä miten päätöksenteko toimii puolueiden näkökulmasta ja vaikuttaa itse ohjelmatyöryhmissä, jäsenjärjestöjen hallituksissa ja äänestyksissä.

Vihreissä oppiminen rohkaisi vaikuttamaan myös Helsingin lukiolaisissa ja sen kautta Suomen lukiolaisten liitossa sekä vei Nuorisoalan kattojärjestö Allianssiin johtamaan yhdenvertaisuuden edistämiseen keskittynyttä yhdenvertaisuusryhmää.

Aloitettuani sosiaalialan opinnot Metropoliassa tulin pian valituksi METKAn hallitukseen ja sen jälkeen hallituksen puheenjohtajaksi. Oon oppinut intensiivisemmin kuin koskaan aiemmin järjestön johtamisesta, kriisijohtamisesta, taloustilanteen kanssa tasapainoilusta, opiskelijoiden tarpeista ja vaikka mistä muusta. Samalla mussa on vahvistunut tunne siitä, että ammattikorkeakouluopiskelijoiden asian ajaminen on paitsi valtavan tärkeää, myös sellaista, jossa oon tosi hyvä.

Ensi vuonna opiskelijaliikkeessä tarvitaan kykyä terävöittää AMK-opiskelijoiden tarpeet timanttiseksi poliittiseksi ohjelmaksi, osaamista yhteisön tiivistämisessä sekä taitoa hahmottaa olennainen taloudellisten resurssien supistuessa. 

Johtajana mua on kuvailtu lempeäksi, lujaksi ja asiantuntevaksi. Työkaverina ja yhteistyökumppanina oon joustava, ratkaisukeskeinen ja aina valmis auttamaan ja tukemaan  muita. 

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close